uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Kwetsbaar Krachtig

Gepost door op 19 maart 2018

Kwetsbaar Krachtig is, behalve een ijzersterke titel, vooral ook een WonderWijverige manier van omgaan met worstelingen, vraagstukken en pijnlijke momenten. Door deze authentiek in de wereld te zetten, groeien we naar een betere versie van onszelf.

Kwetsbaar Krachtig bundelt ruim honderd getuigenissen van 92 WonderWijven over sleutelmomenten en inzichten die hen de kracht hebben gegeven om meer zichzelf te worden dan ze ooit hadden gedacht te zullen zijn. Pakkende, relativerende, grappige en troostende verhalen, gedichten, uitspraken, illustraties en kunstwerken die druipen van de herkenning, die anderen de kans geven om te groeien en die niemand onberoerd laten.

Kwetsbaar Krachtig is het eerste boek van de WonderSchrijverij.

Deze gloednieuwe uitgeverij en haar eerste boek zijn gegroeid uit de bezielde vibe van de WonderWijven, in november 2016 ontstaan als intiem Facebookclubje en inmiddels uitgegroeid tot een actieve community van bijna 20.000 vrouwen. Met deze uitgeverij wil WonderWijven vzw haar kernwaarden – bezieling, verbinding en groei – verder uitdragen, om zo een verschil te maken in het leven van vrouwen en in de maatschappij.

Praktische Informatie

Auteur:  92 WonderWijven (WonderWijven vzw)
Coördinatie: Birgit Krols
Eindredactie: Lynn Formesyn en Birgit Krols
Vormgeving: Jirka De Preter
Pagina’s: 288
Uitgeverij: Uitgeverij WonderSchrijverij
ISBN:
Adviesprijs: € 29,95
Verkoop: www.kwetsbaarkrachtig.be

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.