Spirituele Boeken

Kwetsbaar Krachtig

Kwetsbaar Krachtig is, behalve een ijzersterke titel, vooral ook een WonderWijverige manier van omgaan met worstelingen, vraagstukken en pijnlijke momenten. Door deze authentiek in de wereld te zetten, groeien we naar een betere versie van onszelf.

Kwetsbaar Krachtig bundelt ruim honderd getuigenissen van 92 WonderWijven over sleutelmomenten en inzichten die hen de kracht hebben gegeven om meer zichzelf te worden dan ze ooit hadden gedacht te zullen zijn. Pakkende, relativerende, grappige en troostende verhalen, gedichten, uitspraken, illustraties en kunstwerken die druipen van de herkenning, die anderen de kans geven om te groeien en die niemand onberoerd laten.

Kwetsbaar Krachtig is het eerste boek van de WonderSchrijverij.

Deze gloednieuwe uitgeverij en haar eerste boek zijn gegroeid uit de bezielde vibe van de WonderWijven, in november 2016 ontstaan als intiem Facebookclubje en inmiddels uitgegroeid tot een actieve community van bijna 20.000 vrouwen. Met deze uitgeverij wil WonderWijven vzw haar kernwaarden ā€“ bezieling, verbinding en groei ā€“ verder uitdragen, om zo een verschil te maken in het leven van vrouwen en in de maatschappij.

Praktische Informatie

Auteur:Ā  92 WonderWijven (WonderWijven vzw)
Coƶrdinatie: Birgit Krols
Eindredactie: Lynn Formesyn en Birgit Krols
Vormgeving: Jirka De Preter
Pagina’s: 288
Uitgeverij: Uitgeverij WonderSchrijverij
ISBN:
Adviesprijs: ā‚¬ 29,95
Verkoop: www.kwetsbaarkrachtig.be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button