Spirituele Boeken

Ik 2.0

Gevoelige thema’s in boeiende roman over spiritueel ontwaken jonge vrouw

Auteur: Koen Van der Cruyssen

Ik 2.0 schetst het spiritueel ontwaken van Jessica, een jonge vrouw. Een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd doet haar wereld wankelen.

Ze wordt tot reflectie gedwongen, analyseert haar omgeving en waant zich in Maskerland. Maar een eindpunt in haar denken is deze analyse allerminst. Ontmoetingen en gebeurtenissen brengen haar waardevolle inzichten. Hierbij wordt Jessica geconfronteerd met tal van gevoelige thema’s, zoals kinderwens, celibaat, seks, euthanasie en monogamie/polyamorie. Dit alles probeert ze in een spiritueel daglicht te plaatsen, waardoor ze geleidelijk een nieuw leven uitbouwt. Dan doet ze een angstaanjagende ontdekking en is gedwongen politiehulp in te schakelen. Niets is nog wat het lijkt.

Uiteindelijk komt ze tot de conclusie: groei eindigt nooit. En dat is een geweldige troost.

Koen Van der Cruyssen

Koen Van der Cruyssen (België, °1966) is als schrijver een laatbloeier. Zijn eerste roman bracht hij uit op 48-jarige leeftijd. De boeken die hij sindsdien uitbrengt, zijn maatschappelijk, filosofisch en spiritueel getint. Hierbij vertrekt hij telkens vanuit een goed doordacht verhaal, dat zowel in de breedte als in de diepte stevig uitgewerkt wordt.

Van Koen Van der Cruyssen verscheen eerder De zoo, waarin hij maatschappelijke en filosofische thema’s verwerkte tot een sprookje. Op 12 apil 2020 verscheen zonet het boek “Tusk”.

Ik 2.0

Prijs: € 18,95
Formaat: 145x210x18 mm
Aantal pagina’s: 181
Verschijningsdatum: 30-06-2018
EAN nummer: 978-94-6365-069-4
Uitgeverij: Uitgeverij Elikser
Vormgeving binnenwerk en omslag: Evelien Veenstra

Bron
Ik 2.0Uitgeverij Elikser

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button