Het Lezers Hoekje

Ik 2.0

Gevoelige thema’s in boeiende roman over spiritueel ontwaken jonge vrouw

Auteur: Koen Van der Cruyssen

Ik 2.0 schetst het spiritueel ontwaken van Jessica, een jonge vrouw. Een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd doet haar wereld wankelen.

Ze wordt tot reflectie gedwongen, analyseert haar omgeving en waant zich in Maskerland. Maar een eindpunt in haar denken is deze analyse allerminst. Ontmoetingen en gebeurtenissen brengen haar waardevolle inzichten. Hierbij wordt Jessica geconfronteerd met tal van gevoelige thema’s, zoals kinderwens, celibaat, seks, euthanasie en monogamie/polyamorie. Dit alles probeert ze in een spiritueel daglicht te plaatsen, waardoor ze geleidelijk een nieuw leven uitbouwt. Dan doet ze een angstaanjagende ontdekking en is gedwongen politiehulp in te schakelen. Niets is nog wat het lijkt.

Uiteindelijk komt ze tot de conclusie: groei eindigt nooit. En dat is een geweldige troost.

Koen Van der Cruyssen

Koen Van der Cruyssen (België, °1966) is als schrijver een laatbloeier. Zijn eerste roman bracht hij uit op 48-jarige leeftijd. De boeken die hij sindsdien uitbrengt, zijn maatschappelijk, filosofisch en spiritueel getint. Hierbij vertrekt hij telkens vanuit een goed doordacht verhaal, dat zowel in de breedte als in de diepte stevig uitgewerkt wordt.

Van Koen Van der Cruyssen verscheen eerder De zoo, waarin hij maatschappelijke en filosofische thema’s verwerkte tot een sprookje. Op 12 apil 2020 verscheen zonet het boek “Tusk”.

Ik 2.0

Prijs: € 18,95
Formaat: 145x210x18 mm
Aantal pagina’s: 181
Verschijningsdatum: 30-06-2018
EAN nummer: 978-94-6365-069-4
Uitgeverij: Uitgeverij Elikser
Vormgeving binnenwerk en omslag: Evelien Veenstra

Bron
Ik 2.0Uitgeverij Elikser

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button