Spirituele Boeken

Peter Ceulemans – De klauw van de arend

Een spirituele roman die sjamanisme verbindt met het Westerse leven.

Arthur is een 17-jarige jongen die na de dood van zijn vader met het leven blijft worstelen.  Op een dag waarop de dingen wel heel verkeerd lopen, gebeurt er iets dat zijn wereld op zijn kop zet. Hij voelt en ziet dingen die niet uit deze realiteit lijken te komen maar gelukkig is een mentor nooit ver weg.

Met vallen en opstaan vindt hij de balans tussen kracht en wijsheid, tussen vrijheid en liefde.

De weg naar volwassenheid ligt open.

Peter Ceulemans

De Klauw van de Arend is de debuutroman van Peter Ceulemans. Nadat hij, jaren geleden, in zichzelf de oplossing vond voor zijn levenspijnen en de kracht herwon om zijn leven terug op de rails te krijgen, begon hij anderen te helpen die zich in uitzichtloze situaties leken te bevinden.

Vanuit die noodzaak heeft hij sjamanistische standaardprocedures ontwikkeld die hem in staat stelden om op eenvoudige wijze bij iedereen dezelfde, gewenste resultaten te bereiken.

Hij besloot de lessen die dit werk hem bood en zijn eigen ervaringen in een fictief verhaal vorm te geven zodat deze materie voor iedereen beschikbaar wordt.

Praktische Informatie

Auteur: Peter Ceulemans
Pagina’s: 350
Uitgeverij: Eigen beheer (Peter Ceulemans)

ISBN: 978-90-8285-430-5
Adviesprijs: € 20,00

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button