Spirituele Boeken

De Godin Van De Vliegers

De jonge Yan is gezegend met een hemelse stem en met vingers die een luit als een menselijk wezen kunnen laten zingen. Drie jaar volgt hij lessen bij de oude Wu. Meteen na zijn studies trekt hij uit zijn dorp weg om als rondreizend muzikant zijn muziek met de mensen te delen.

Maar zijn leven krijgt al heel snel een onverwachte wending. Op de derde dag van zijn reis ontmoet hij de rijke stadhouder Shaoqi. De man gaat gebukt onder een zwaar verdriet: sinds haar zestiende verjaardag is zijn enige dochter Mei-Li in een behekste slaap gedompeld en er is niets of niemand die haar kan wekken. Alleen muziek zou haar kunnen redden. Daarom heeft de stadhouder al duizenden muzikanten uitgenodigd om zijn dochter te verlossen. Maar geen van hen is daar in geslaagd.

Shaoqi heeft alle hoop al opgegeven maar de ontmoeting met Yan doet die hoop opnieuw opflakkeren. Maar ook Yan slaagt er niet in, de beheksing te verbreken. Dan gebeurt er iets wonderlijks: in een visioen ziet hij hoe de mooie Mei-Li behekst werd. Hij vertelt het meteen aan de ongelukkige vader die hem natuurlijk vraagt om de vervloeking weg te nemen.  Daarvoor moet Yan een lange en gevaarlijke tocht ondernemen.

Onderweg maakt de jonge muzikant allerlei vreemde en soms angstwekkende avonturen mee en ontmoet hij wonderlijke wezens. Sommige helpen hem, andere belemmeren zijn doortocht, ieder om zijn eigen redenen.

“De Godin van de Vliegers” is naast een vertelling over trouw en liefde, straf en vergeving, wanhoop en moed een ode aan de muziek.

Praktische Informatie

Auteur:  Willy Bastiaensen
Pagina’s: 84
Uitgeverij: Uitgeverij Het Punt
ISBN: 978-94-60-79292-2
Te koop bij: De Leeswinkel
Adviesprijs: € 14,00

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button