Algemene spiritualiteit

4 zondagen voor Kerst: De advent is begonnen.

Vier zondagen voor Kerst begint de Advent. Dit jaar is dit dus op zondag 3 december 2017.

De Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest. De tijd waarin de komst en wederkomst van Jezus Christus wordt verwacht voor de Christenen. Het Latijnse woord voor Adventus is ‘komst’ of ‘het komen’. Letterlijk betekend Advent: God komt naar ons toe.

Wij hebben speciaal voor deze gebeurtenis een Adventsverhaal dat je hier kan luisteren.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button