Spiritueel

4 zondagen voor Kerst: De advent is begonnen.

Vier zondagen voor Kerst begint de Advent. Dit jaar is dit dus op zondag 3 december 2017.

De Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest. De tijd waarin de komst en wederkomst van Jezus Christus wordt verwacht voor de Christenen. Het Latijnse woord voor Adventus is ‘komst’ of ‘het komen’. Letterlijk betekend Advent: God komt naar ons toe.

Wij hebben speciaal voor deze gebeurtenis een Adventsverhaal dat je hier kan luisteren.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button