Spirituele Boeken

Een met alle LEVEN

Deze nieuwe, gebonden uitgave met leeslint van ‘Een met alle leven’ van Eckhart Tolle is een echt cadeautje voor alle Eckhart Tolle-liefhebbers!

De zorgvuldig gekozen selectie van teksten uit ‘Een nieuwe aarde’ zetten telkens weer aan tot contemplatie en bezinning. In ‘Een nieuwe aarde’ pleit Eckhart Tolle vurig voor een andere manier van zijn en leven in deze wereld.

Door zijn ideeën nog eens kort en krachtig weer te geven heeft dit boek een toegevoegde waarde voor een ieder die ‘Een nieuwe aarde’ heeft gelezen en tot verdere verdieping van het bewustzijn in het Nu wil komen.

Praktische Informatie

Auteur:  Eckhart Tolle
Pagina’s: 144
Uitgeverij: Uitgeverij Ankhermes
ISBN: 978-90-20-21415-4
Adviesprijs: € 14,99

 

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button