Spirituele Boeken

Sterker door tegenslag

Inge kreeg het telefoontje dat niemand wilt krijgen. Maar haar grootste verdriet werd uiteindelijk haar grootste kracht.

“Iedereen wordt ‘Sterker door tegenslag’!”

In dit autobiografisch getinte boek reikt de onderneemster ook een methode aan hoe om te gaan met een levensveranderende, ingrijpende gebeurtenissen. Inge Miltenburg-Bos neemt de lezer mee in haar eigen zoektocht naar een oplossing om ‘overeind te blijven bij plotselinge tegenslagen’. “Mijn broer Stefan moest ik plotseling missen, toen hij onverwachts koos voor zelfdoding. Ik wilde dit enorme verlies zo goed mogelijk verwerken. Tegelijkertijd wilde ik ook mijn eigen praktijk draaiende houden.”

Groeikans

“Ik zocht naar praktische handvatten die mij konden helpen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Ik vond ze, nadat ik ook mijn vader verloor binnen een jaar.” Dit jaar werd een hele waardevolle periode voor de schrijfster. “Juist door het aangaan van de pijn en het verdriet, ontdekte ik de groeikans hiervan.” Het was een pittige zoektocht die haar uiteindelijk leidde naar de ‘Faith-methode’. “In vijf eenvoudig toepasbare stappen vond ik de manier die ervoor zorgt dat tegenslag je sterker maakt.”

Inge Miltenburg-Bos

Vanuit haar bedrijf Krachtig Mens helpt Inge medewerkers in bedrijven die tijdelijk uit het veld geslagen zijn door een plotselinge, ingrijpende gebeurtenis.

“Doordat ik begrijp waar een ander mee te maken heeft, ontstaat er snel een vertrouwensband. Iets wat van groot belang is bij een coachings- of therapeutische sessie. Daarnaast heb ik inmiddels een team van experts om mij heen, die ook cliënten helpen met de Faith-methode.”

Voor meer info: www.krachtigmens.nl

De auteur vertelt:

“Toen ik te maken kreeg met de meest heftige periode van mijn leven, had ik hulp nodig. Ik zocht naar praktische handvatten die mij konden helpen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Ik vond ze niet. Om die reden ben ik het zelf gaan opzoeken en beschrijven. Nu kan ik anderen helpen met de lessen en inzichten die voor mij zo waardevol bleken te zijn.”

Quote van Inge zelf uit ‘Sterker door tegenslag’:

“Zo worstelde ik dwars door de pijn heen. In die eerste maanden gebeurde er elke dag wel iets wat mij raakte en ik weer pijn voelde. Soms was het een blik van iemand die ik tegenkwam en soms kwam het doordat ik even met mijn vader of moeder had gebeld. Zo kwam er elke dag een stukje pijn en soms wel twee. Ik volgde trouw mijn eigen gevoel en behoeftes hierin. Door veel te lezen en gesprekken met anderen te hebben, ontdekte ik dat ieder mens een eigen rouwproces heeft. Iets wat mij als therapeut dan ook weer fascineerde.”

Praktische Informatie

Auteur: Inge Miltenburg-Bos
Pagina’s: 200 blz.
Uitgeverij: Paris Books
Kopen: Bol.com – Zielsdesign

ISBN: 978-94-9217-970-8
Adviesprijs: € 20,00

De e-book is ook beschikbaar.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button