Het Lezers Hoekje

Astrologische Agenda

Ieder jaar verschijnt in september de Astrologische Agenda in twee uitvoeringen en in 2018 is het thema: Klassieke astrologie: periodesystemen. In de agenda staan verschillende artikelen over het thema van diverse schrijvers. De agenda wordt uitgegeven in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband.

De ingebonden versie van de agenda is genaaid en ingebonden waardoor de agenda plat opengelegd kan worden, nadat de rug van de agenda een aantal keren stevig is opengevouwen.  De ringbandversie van de agenda kan door de ringband gemakkelijk plat opengelegd worden. De omslag heeft zowel voor als achter een flap die als bladwijzer kan worden gebruikt.

De agenda heeft een praktische indeling en lay-out:
 • 7 dagen op 2 pagina’s: 4 dagen links en 3 dagen rechts
 • de gebonden met leeslint
 • de ringbandversie met extra flap aan de omslag om als bladwijzer te gebruiken
 • mooie kwaliteit off-white papier
per dag:
 • planeetstanden in ME(Z)T
 • aspecten, tekenwisselingen
 • declinatie-aspecten
 • tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten
 • Void of Course Maan
 • tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen

Voorts bevat de astrologische agenda jaaroverzichten, een adressenbestand, de jaarfeesten en overige feestdagen (zowel voor Nederland als België (Vlaanderen)). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Een must voor elke astroloog!

Een indeling van de agenda kan je hier bekijken.

Praktische Informatie

Vanaf 2018 in full colour!

Auteur: Marjanne Hess-van Klaveren
Pagina’s: 224 blz
Uitgeverij: Uitgeverij Hajefa
Kopen: webshop Hajefa

Gebonden met leeslint
 • ISBN: 978-94-6331-804-4
  Adviesprijs: € 12,95
Gebonden in ringband
 • ISBN: 978-94-6331-805-1
  Adviesprijs: € 12,95

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button