Spirituele Boeken

Denk Wijs!

Dit boekje met tal van inzichten, kan je beschouwen als een Premium-selectie uit de in totaal meer dan 1.300 denkwijzen van de twee voorgaande boeken van Romain Maes.

756 denkwijzen en Zo gedacht, zo gedaan.

Onder het motto: ”’t Is beter dat je wijs wordt, voordat je grijs wordt”, wil de auteur met dit boek ook jongeren bereiken. Voor het eerst geeft hij tekst en uitleg bij 366 van de belangrijkste inzichten.

Er is een aparte denkwijze voor elke dag.

Het boekje leent zich perfect tot mijmerend lezen. Toch is het vooral de bedoeling om de denkwijze te lezen, even te laten bezinken door met je verstand in je gevoel te gaan en pas daarna de verklarende tekst te lezen. Je zal dan spoedig tot de ontdekking komen dat je langzaam maar zeker door de vernieuwing van jouw eigen gedachtegang bij jezelf een ‘herschapen’ gevoel creëert. Het zijn niet zozeer de omstandigheden die jouw levenswijze bepalen, maar wel jouw ingesteldheid er tegenover.

En die ingesteldheid begint bij jouw denken.

Diegenen die reeds zover zijn gevorderd dat ze via nummers boodschappen hebben leren ontvangen, zullen met dit boekje aan de slag kunnen voor zowel professioneel als voor eigen gebruik, gewoon, door een nummer op te vragen tussen 1 en 366.

Praktische Informatie

Auteur:  Romain Maes
Pagina’s: 370
Uitgeverij: Eigen beheer Romain Maes
ISBN: 978-90-825-0292-3
Adviesprijs: € 23,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button