Het Lezers Hoekje

Pijn is persoonlijk.

Op 26 september 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers Pijn is persoonlijk. Over leven met chronische pijn van Marleen Schefferlie.

Meer dan 2.000.000 Nederlanders en meer dan 750.000 Vlamingen hebben chronische pijn. Dat heeft grote gevolgen voor hun leven. Maar omdat  pijn nog steeds een taboe is, verbergen patiënten die vaak. Het is tijd om dat taboe te doorbreken. Marleen Schefferlie neemt in Pijn is persoonlijk het voortouw.

Schefferlie heeft fibromyalgie, de wetenschappelijke naam voor chronische pijn in spier- en bindweefsel. In Pijn is persoonlijk beschrijft zij haar eigen ‘pijn-cv’ en interviewt ze elf lotgenoten. Centraal staat hun ervaring: de pijngeschiedenis, de therapieën en de levensfilosofie die hen op de been houdt. Hun persoonlijke verhalen vormen samen een rijke waaier aan levenswijsheid en kracht.

‘Een zeer persoonlijke kijk in het leven en de beleving van mensen met pijn. Het taboe dat rust op praten over pijn wordt in dit boek doorbroken.’
Rinie Geenen, hoogleraar psychologie Universiteit Utrecht

Marleen Schefferlie

Ze maakte carrière als modestyliste.

Nadat fibromyalgie bij haar was vastgesteld werd zij fulltime schrijver.

Ze is columniste van onder andere Bres en publiceerde de romans Rozerood en Kwaad daglicht.

Praktische Informatie

Auteur: Marleen Schefferlie
ISBN: 9789021565422
Pagina’s: 256 blz
Adviesprijs:
€ 18,99

ISBN e-book: 9879021565439
Pagina’s: 256 blz
Adviesprijs:
€ 9,99

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers / VBK-België
Kopen: te koop vanaf 27 september 2017

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button