Spirituele Boeken

Pijn is persoonlijk.

Op 26 september 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers Pijn is persoonlijk. Over leven met chronische pijn van Marleen Schefferlie.

Meer dan 2.000.000 Nederlanders en meer dan 750.000 Vlamingen hebben chronische pijn. Dat heeft grote gevolgen voor hun leven. Maar omdat  pijn nog steeds een taboe is, verbergen patiënten die vaak. Het is tijd om dat taboe te doorbreken. Marleen Schefferlie neemt in Pijn is persoonlijk het voortouw.

Schefferlie heeft fibromyalgie, de wetenschappelijke naam voor chronische pijn in spier- en bindweefsel. In Pijn is persoonlijk beschrijft zij haar eigen ‘pijn-cv’ en interviewt ze elf lotgenoten. Centraal staat hun ervaring: de pijngeschiedenis, de therapieën en de levensfilosofie die hen op de been houdt. Hun persoonlijke verhalen vormen samen een rijke waaier aan levenswijsheid en kracht.

‘Een zeer persoonlijke kijk in het leven en de beleving van mensen met pijn. Het taboe dat rust op praten over pijn wordt in dit boek doorbroken.’
Rinie Geenen, hoogleraar psychologie Universiteit Utrecht

Marleen Schefferlie

Ze maakte carrière als modestyliste.

Nadat fibromyalgie bij haar was vastgesteld werd zij fulltime schrijver.

Ze is columniste van onder andere Bres en publiceerde de romans Rozerood en Kwaad daglicht.

Praktische Informatie

Auteur: Marleen Schefferlie
ISBN: 9789021565422
Pagina’s: 256 blz
Adviesprijs:
€ 18,99

ISBN e-book: 9879021565439
Pagina’s: 256 blz
Adviesprijs:
€ 9,99

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers / VBK-België
Kopen: te koop vanaf 27 september 2017

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button