Spirituele Boeken

Gewoon ademhalen

Een goede gezondheid, een rustige geest en geweldige prestaties vlak voor je neus.

Op 29 augustus 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers Gewoon ademhalen van Dan Brulé. Ademhaling is de (gratis) sleutel om je welzijn en prestaties te verbeteren!

Heeft anders ademen effect? Jazeker. Het bevordert je intuïtie, creativiteit, mindfulness, gevoel voor eigenwaarde en leiderschap. En dat is nog maar het begin. Dan Brulé, pionier op het gebied van ademhaling, deelt in dit toegankelijke handboek voor de eerste keer zijn Breath Mastery-techniek, die wereldwijd meer dan 100.000 mensen geholpen heeft.

De ademhalingstechniek van Brulé vermindert stress en angst, schroeft je productiviteit op, heeft positieve effecten op je gezondheid en wijst de weg naar een mindful leven. Je bent beter bestand tegen kritieke situaties en dagelijkse uitdagingen. Je kunt beter omgaan met slapeloosheid, depressie en verdriet, of ondervindt er door je ademhaling zelfs helemaal geen hinder meer van!

‘Gewoon Adem­halen is zijn ultieme handboek, zijn testament, waarin Dan ont­hult hoe je, als je eenmaal aandacht schenkt aan je ademhaling en haar ware kracht kunt beheersen, meester zult zijn over je leven en dat wat je bereikt. Dit boek zal je laten zien hoe dat moet.’

Dan Brulé

Dit is een van de grootste ademhalingsexperts van onze tijd. Hij combineert op unieke wijze ademhaling, fysiologie, psychologie en spiritualiteit. Zijn schrijfstijl is helder, persoonlijk, toegankelijk en zelfs spannend.

Praktische Informatie

Auteur: Dan Brulé
ISBN: 9789021566276
Pagina’s: 224 blz
Adviesprijs: € 19,99

ISBN e-book: 9879021566283
Pagina’s: 224 blz
Adviesprijs: € 12,99

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers / VBK-België
Kopen: Bol.com of Eki Libre

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button