Spirituele Boeken

Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness

Geluk, veerkracht & intuïtie

In september 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers:
Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness van Carolina Bont

Werkboek voor hooggevoeligen.
Leren door te lezen, te zijn én te oefenen

Als je hooggevoelig bent, is innerlijke balans vinden in de hectiek van alledag een extra uitdaging. Dit werkboek helpt om beter om te gaan met de lastige kanten van hooggevoeligheid én optimaal de sterke kanten ervan te gebruiken. Door te oefenen met mindfulness zet je gerichte stappen op weg naar meer innerlijke rust. Zo ontstaat er ruimte om meer te vertrouwen op intuïtie en te genieten van het leven. Daarnaast leer je technieken om je weerbaarheid te vergroten. De energie-uitwisselingen met je omgeving worden duidelijker, waardoor er nieuwe levenskracht vrijkomt.

15 tot 20% van de bevolking is hooggevoelig = 1 op de 5 à 6 mensen.
(bron: HSPNederland.com en Standaard.be)

Carolina Bont

Carolina Bont is een autoriteit op het gebied van praktische intuïtieve ontwikkeling. Zij richtte in 1985 het Centrum voor Effectieve Intuïtie op, dat trainingen, workshops en een volledige meerjarige opleiding biedt. Carolina heeft zich verder gespecialiseerd in intuïtietrainingen voor bedrijven en het coachen van leidinggevenden. Daarnaast is zij auteur van verschillende succesvolle boeken, waaronder ‘Hoogsensitiviteit als kracht’, ‘Versterk je uitstraling’ en het inmiddels ook in Italië uitgegeven ‘Een nieuwe werkelijkheid’.

Carolina weet met haar mensenkennis en haar intuïtieve begaafdheid licht te werpen op de meest uiteenlopende thema’s en vragen. In haar boeken, haar trainingen én haar werk als coach staat Carolina’s praktische benadering van spiritualiteit centraal. Ze leert mensen door middel van intuïtie meer kwaliteit in hun leven te brengen. Haar werk wordt gekenmerkt door een vruchtbare combinatie van geavanceerde intuïtieve methoden, aandachts- oftwel mindfulnesstraining en een psychotherapeutische achtergrond, die onder andere gestimuleerd werd door enkele studieverblijven in Engeland en de Verenigde Staten. Carolina Bont is getrouwd en moeder van twee volwassen zoons.

Lezers over eerdere titels:
  • Een goed, helder en bruikbaar boek met zinvolle tips en adviezen. Hier kun je wat mee als hoogsensitief persoon.
  • Wat een fantastisch boek. Praktisch, herkenbaar en direct te gebruiken. Dit wordt mijn lijfboek!
  • Ik heb veel gelezen over dit onderwerp. Maar dit boek onderscheidt zich van andere boeken. Erg waardevol. Ben echt enthousiast!

Praktische Informatie

Auteur: Carolina Bont
ISBN: 9789021565071
NUR:
Adviesprijs: € 20,00
Pagina’s: 240 blz
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers / VBK-België
Kopen: vanaf september 2017 verkrijgbaar

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button