Spirituele Boeken

Natuurlijk gezond met alternatieve geneeswijzen.

Naast de reguliere geneeskunde bestaan er tientallen beproefde alternatieve geneeswijzen. Denk daarbij aan chiropractie, hydrotherapie, manuele geneeskunde, warmtetherapie, dieettherapieën en de vele therapieën waaruit een keuze kan worden gemaakt. Binnen de wereld van de alternatieve geneeskunde bestaat er ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

In dit boek brengt journalist/auteur Robert Jan Blom een aantal alternatieve therapieën in beeld. Hij doet dat op een nuchtere en verhelderende manier, gericht op zowel de patiënt die zich bij een bepaalde therapie thuis voelt, alsmede de patiënt die zich naast de reguliere medische behandeling, óók wil laten begeleiden door een betrouwbare, natuurlijke therapeut.

Een toegankelijk en prettig leesbaar naslagwerk.

Praktische Informatie

Auteur: Robert Jan Blom
ISBN: 9789463381802
NUR: 861
Adviesprijs: € 19,95
Pagina’s: 248 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button