Spirituele Boeken

Leven in het licht

Antoine Kop geboren in 1947, zangpedagoog, spiritueel werker en dirigent. Muziek is een universele taal en heeft de auteur bij talloze mensen in veel verschillende landen en culturen gebracht. Al gauw bemerkte hij op een van zijn reizen, dat hij bepaalde gebouwen herkende, terwijl hij er nooit geweest was. Die herkenning en het gevoel een Einzelgänger te zijn bracht hem ertoe om de betekenis van het leven grondig te analyseren. Daarbij kreeg hij veel hulp en informatie via een dieptrance medium van een meditatiecentrum.

Die informatie heeft de auteur tezamen met zijn ervaringen verwerkt in dit boek. De inhoud gaat over het leven vanaf het prille begin tot de laatste levensadem, waarbij het gevoel, relaties, seks, liefde e.d. het meest essentiële is. Met de kracht van onze gedachten kunnen we een betere wereld voor onszelf en de ander scheppen. Het grootste obstakel voor een gelukkig leven op onze aarde is echter het geprogrammeerde denken, terwijl het ondogmatisch denken ons vrijheid, vrede en bewustzijn geeft.

Dit verhaal gaat vergezeld met vele voorbeelden, oefeningen en visualisaties. Dit boek is een bron van inspiratie.

De keuze van de redactie

Redactrice Sara Van Riel heeft een recensie gemaakt van dit boek, lees hier.

Praktische Informatie

Auteur: Antoine Kop
ISBN: 9789463382212
NUR:
Adviesprijs: € 20,95
Pagina’s: 304 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button