Spiritueel

Weetje: Over de tijd rond Pasen.

Wat kan je doen met eieren op witte donderdag!

Eitjes die vers gelegd zijn door de kippen op witte donderdag zijn genezende eieren. Je moet deze eieren laten wijden of zegenen om ze in hun helende kracht te brengen.  De eitjes geef je dan aan mensen die ziek zijn of je eet ze zelf op voor uw gezondheid in evenwicht te brengen.

Eveneens kan je de eieren kleuren in de kleuren van de chakra’s en deze gekleurde eieren tijdens een healing op de juiste chakra leggen om alles in evenwicht te brengen.

Let wel op, dit kan alleen op witte donderdag!

Kleuren van de chakra’s:
 • Stuit chakra
  • Rood
 • Seksuele chakra
  • oranje
 • Zonnevlecht chakra
  • Geel
 • Hart chakra
  • Groen
 • Keel chakra
  • Blauw
 • Voorhoofd chakra
  • Indigo
 • Kruin chakra
  • Paars/violet

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button