Spirituele Boeken

Veronique Wittezaele – ZIJN, liefde in eenheid

“Zijn” gaat over het samenleven met een zoon, een uniek en begaafd iemand ondanks zijn vele beperkingen. Dit soort samen leven gaf een andere dimensie aan vorm, tijd en ruimte.

Onvoorwaardelijke liefde, niet door “het bewijzen of het kunnen”, maar door het pure “zijn”; Veronique beschrijft hoe ze stapsgewijs met hem leert communiceren. En ok over hoe sterk hun liefde was en hoe hartverscheurend het afscheid. Ze is hem dankbaar omdat hij haar zoveel leerde en “pure” liefde leerde kennen. Zijn ze daardoor veel langer samen geweest dan de dokters hadden kunnen vermoeden…?

Er zijn ook vreemde ervaringen rond dat afscheid, maar Veronique wil enkel taboe onderwerpen bespreekbaar maken. Het is allemaal heel natuurlijk, maar omdat men het niet verstandelijk kan verklaren, wordt het weg geredeneerd of verdrongen. Nochtans, in elke familie zijn er wel enkelen die hier ervaring mee hebben. Eigenlijk is het allemaal gewoon “deel van het leven”

Het interview met auteur Veronique Wittezaele kan je beluisteren vanaf 9 september 2018 via onze site.

Praktische Informatie

Auteur: Veronique Wittezaele
Pagina’s: 190
Uitgeverij: Veronique Wittezaele Eigen beheer
ISBN: 978-94-6079-102-4

Adviesprijs: € 17,00
Te Koop bij: Veronique Wittezaele Shop

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button