Spirituele Boeken

Er loopt een Engel op uw pad

Prachtige berichten over de hulp en de steun die Engelen aan een ieder bieden als begeleiding in het dagelijks leven

Auteur: Ria Verdurmen

Als kind dingen aanvoelen is moeilijk. Als volwassene leren ermee om te gaan is een levensopdracht. Soms mag je als doorgeefluik fungeren en boodschappen optekenen, rechtstreeks uit de bron. Maar er zijn ook verhalen die een indruk geven over de persoon die doorgeeft.

Ria Verdurmen

Zo beschrijft Ria Verdurmen de wijze waarop bij haar boodschappen uit de sferen binnenkomen. Via automatisch schrift tekent ze ze op. Voor haar voelt dit heel zuiver omdat je er als mens zelf absoluut niet tussen zit. Haar ontroering en blijdschap over de vele hulp die altijd voor iedereen beschikbaar is, wil ze in dit boek met haar lezers delen. Was haar vorige boek, Voetstappen naar het Licht, vooral gericht op leven en dood, dit boek vol liefde is lichter en luchtiger. Het maakt de hulp en de kracht, die altijd om de mensen heen is voelbaar in al zijn troost en steun.

Voel je je een kind van het geheel?
Dankbaar, zo dichtbij alles te mogen aanschouwen. Blijheid om te mogen leven en dankbaar te kunnen zijn. Strek je hand uit en voel de eenheid met het grote geheel. Wees onbekommerd blij en de wereld lacht naar jou!

Er loopt een Engel op uw pad

Formaat: 145 x 210 mm
Aantal pagina’s: 197 pagina’s
Verschijningsdatum: 2010-05-17
EAN nummer: 978-90-8954-214-4
Prijs: € 19,95
Uitgeverij: Uitgeverij Elisker

Bron
Uitgeverij Elikser

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button