Spirituele Boeken

Er loopt een Engel op uw pad

Prachtige berichten over de hulp en de steun die Engelen aan een ieder bieden als begeleiding in het dagelijks leven

Auteur: Ria Verdurmen

Als kind dingen aanvoelen is moeilijk. Als volwassene leren ermee om te gaan is een levensopdracht. Soms mag je als doorgeefluik fungeren en boodschappen optekenen, rechtstreeks uit de bron. Maar er zijn ook verhalen die een indruk geven over de persoon die doorgeeft.

Ria Verdurmen

Zo beschrijft Ria Verdurmen de wijze waarop bij haar boodschappen uit de sferen binnenkomen. Via automatisch schrift tekent ze ze op. Voor haar voelt dit heel zuiver omdat je er als mens zelf absoluut niet tussen zit. Haar ontroering en blijdschap over de vele hulp die altijd voor iedereen beschikbaar is, wil ze in dit boek met haar lezers delen. Was haar vorige boek, Voetstappen naar het Licht, vooral gericht op leven en dood, dit boek vol liefde is lichter en luchtiger. Het maakt de hulp en de kracht, die altijd om de mensen heen is voelbaar in al zijn troost en steun.

Voel je je een kind van het geheel?
Dankbaar, zo dichtbij alles te mogen aanschouwen. Blijheid om te mogen leven en dankbaar te kunnen zijn. Strek je hand uit en voel de eenheid met het grote geheel. Wees onbekommerd blij en de wereld lacht naar jou!

Er loopt een Engel op uw pad

Formaat: 145 x 210 mm
Aantal pagina’s: 197 pagina’s
Verschijningsdatum: 2010-05-17
EAN nummer: 978-90-8954-214-4
Prijs: € 19,95
Uitgeverij: Uitgeverij Elisker

Bron
Uitgeverij Elikser

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button