Vraag het aan Timmy

Ik ben een vreselijke uitsteller…

Vraag afkomstig van:
Maria Verhaegen uit Geel

Ik ben een vreselijke uitsteller.
Is er een edelsteen dat mijn focus kan helpen oplossen?

Beste Maria,

Ik zelf ken dit probleem. Ik heb er met momenten ook wel is last van dat ik me wat verward voel en dat men focus niet 100% is, maar ik heb toevallig wel een top 5 stenen die me helpen met concentratie en focus.

Natuurlijk zijn er nog andere die uitstekend helpen .

Edelstenen kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij klachten dan ook steeds uw huisarts of specialist.

Bergkristal

Is een goeie steen voor helder te denken , zorgt voor mentale helderheid.

Fluoriet

Is een goede steen voor concentratie , en ook goed voor tijdens examens, helpt ook met bepaalde vormen van denkgedrag. Helpt ook om snel informatie opgenomen en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis.

Sodaliet

Versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie.

Amethist

Meestal gezien als een spirituele steen , helpt deze ook om het hoofd tot rust te brengen in momenten van warboel, helpt ook met bepaalde denk patronen.

Tijgeroog

De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. De steen geeft vooral inzicht in zaken , het is ook een goede steen voor tijdens de examens .

Besluit

Hopelijk helpen deze stenen jou. Beste ook je ook een agenda opzak houden om dingen te plannen, dat kan soms ook helpen.

Groetjes,
Tim

Tags
Toon meer

Timmy Van Den Heuvel

Timmy is een jongen die een zeer oude ziel heeft. Hij is de edelsteenspecialist, werkt met wicca, voodoo & hoodoo, kruiden, aroma's, legt Tarot kaarten en schrijft voor het magazine ook over Egyptische Magie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close

AdBlock gedetecteerd

Welkom bij De Spirituele Wereld. Wij hebben gemerkt dat je helaas gebruik maakt van software die onze advertenties blokkeert. Advertenties zijn voor ons zeer belangrijk. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen. Hierna kan je onze site volledig bekijken. Bedankt!