De Spirituele Keuken

Bio Citroenlimonade

Ingrediënten

  • 5 à 6 biologische citroenen
  • 1 koffie tas suiker (wij gebruiken bruine suiker: dan krijg je een donkere kleur, witte suiker geeft een lichte kleur).
  • 1 koffie tas kraanwater

Bereiding

  • Doe 1 koffie tas kraanwater in een kookpot en doe hier 1 koffie tas suiker bij. Laat dit koken totdat de suiker is opgelost.
  • Zet deze mengeling in de koelkast tot ze afgekoeld is.
  • Pers ondertussen de biologisch citroenen uit
  • Giet het sap van de citroenen bij het afgekoelde suikerwater en meng dit.
  • Indien je het meteen wil drinken doe je er enkele ijsblokjes bij.
  • Indien je het later wenst te drinken, schenk je dit mengsel in een fles. Doe er 3/4 koud (bruis)water bij en zet nog een half uurtje in de koelkast.

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button