uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Het zieltje dat haar ouders vond

Gepost door op 23 september 2019

Educatief kinderverhaal over spiritualiteit

Tilly Gerritsma uit Mill schrijft over reïncarnatie in een verhaal voor ouders en kinderen.

‘Het zieltje dat haar ouders vond – Spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen’ gaat over een zieltje genaamd Lief, dat op zoek is naar de juiste bestemming om geboren te worden. In het verhaal komen belangrijke spirituele thema’s, zoals godsdienst, aan bod. Dit leerzame kinderboek wordt sinds 20 september uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het zieltje Lief is klaar voor een nieuwe geboorte en gaat op zoek naar de best mogelijke ouders. Na veel gezoek in diverse landen, culturen en geloven en de vraag wat voor ouders het zieltje zou willen hebben, is het eindelijk op zijn bestemming. O wat is iedereen blij met de nieuwe geboorte van een baby. Het grote avontuur op aarde kan beginnen.

Tilly Gerritsma werd door de geboorte van haar eerste kleinkind geïnspireerd tot het schrijven van Het zieltje dat haar ouders vond. Waarom heeft de ziel juist voor deze ouders en die omstandigheden gekozen om te kunnen groeien? Een diep intens proces waar we als mens nog maar weinig van afweten en wat haar blijft fascineren op psychologisch en spiritueel gebied.

Het zieltje dat haar ouders vond – Spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen | Tilly Gerritsma
40 pagina’s | ISBN 9789463896122
€ 15,99 | Paperback

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.