vzw Spiritueel Onderweg stopt met beurzen en vzw Spiranza neemt ze over.

Gepost door op 19 juli 2019

Zoals jullie weten is de vzw Spiritueel Onderweg uit Malle gestopt met het organiseren van de spirituele beurzen. Maar om toch de trouwe bezoekers en standhouders niet in de koude te laten staan, wenst voorzitster Ingrid Van Dael toch vzw Spiranza aan te raden die deze beurzen gaat opvolgen.

Fantastisch, deze organisatie heeft ook de waarde van de spirituele beuren voor ogen wat vzw Spiritueel Onderweg belangrijk vond om dit naar voor te brengen.

Leer ze alvast kennen.

vzw Spiranza, zij organiseren al jaren hun SPIRANZA Life Style Events beurzen meer informatie kan je verkrijgen via www.spiranza.be en door hun te volgen op Facebook. vzw Spiranza bestaat uit Freddy Hoekx & Martine Bammens maar ook uit Werner Van Den Bulck en Cindy De Roy van Balance will change your life. Er is een vaste consultprijs zodat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen. Wij van De Spirituele Wereld geven ook onze steun voortaan aan vzw Spiranza en ons zal je ook tegenkomen op de meeste beurzen van hun.

Standhouder

Wil jij standhouder deelnemen?
Neem dan contact op via +32 (0) 475 387 846 of via spiranza01@gmail.com.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.