Peter Ceulemans – De klauw van de arend

Gepost door op 18 juni 2018

Een spirituele roman die sjamanisme verbindt met het Westerse leven.

Arthur is een 17-jarige jongen die na de dood van zijn vader met het leven blijft worstelen.  Op een dag waarop de dingen wel heel verkeerd lopen, gebeurt er iets dat zijn wereld op zijn kop zet. Hij voelt en ziet dingen die niet uit deze realiteit lijken te komen maar gelukkig is een mentor nooit ver weg.

Met vallen en opstaan vindt hij de balans tussen kracht en wijsheid, tussen vrijheid en liefde.

De weg naar volwassenheid ligt open.

Peter Ceulemans

De Klauw van de Arend is de debuutroman van Peter Ceulemans. Nadat hij, jaren geleden, in zichzelf de oplossing vond voor zijn levenspijnen en de kracht herwon om zijn leven terug op de rails te krijgen, begon hij anderen te helpen die zich in uitzichtloze situaties leken te bevinden.

Vanuit die noodzaak heeft hij sjamanistische standaardprocedures ontwikkeld die hem in staat stelden om op eenvoudige wijze bij iedereen dezelfde, gewenste resultaten te bereiken.

Hij besloot de lessen die dit werk hem bood en zijn eigen ervaringen in een fictief verhaal vorm te geven zodat deze materie voor iedereen beschikbaar wordt.

Praktische Informatie

Auteur: Peter Ceulemans
Pagina’s: 350
Uitgeverij: Eigen beheer (Peter Ceulemans)

ISBN: 978-90-8285-430-5
Adviesprijs: € 20,00

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.