Pijn is persoonlijk.

Gepost door op 3 augustus 2017

Op 26 september 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers Pijn is persoonlijk. Over leven met chronische pijn van Marleen Schefferlie.

Meer dan 2.000.000 Nederlanders en meer dan 750.000 Vlamingen hebben chronische pijn. Dat heeft grote gevolgen voor hun leven. Maar omdat  pijn nog steeds een taboe is, verbergen patiënten die vaak. Het is tijd om dat taboe te doorbreken. Marleen Schefferlie neemt in Pijn is persoonlijk het voortouw.

Schefferlie heeft fibromyalgie, de wetenschappelijke naam voor chronische pijn in spier- en bindweefsel. In Pijn is persoonlijk beschrijft zij haar eigen ‘pijn-cv’ en interviewt ze elf lotgenoten. Centraal staat hun ervaring: de pijngeschiedenis, de therapieën en de levensfilosofie die hen op de been houdt. Hun persoonlijke verhalen vormen samen een rijke waaier aan levenswijsheid en kracht.

‘Een zeer persoonlijke kijk in het leven en de beleving van mensen met pijn. Het taboe dat rust op praten over pijn wordt in dit boek doorbroken.’
Rinie Geenen, hoogleraar psychologie Universiteit Utrecht

Marleen Schefferlie

Ze maakte carrière als modestyliste.

Nadat fibromyalgie bij haar was vastgesteld werd zij fulltime schrijver.

Ze is columniste van onder andere Bres en publiceerde de romans Rozerood en Kwaad daglicht.

Praktische Informatie

Auteur: Marleen Schefferlie
ISBN: 9789021565422
Pagina’s: 256 blz
Adviesprijs:
€ 18,99

ISBN e-book: 9879021565439
Pagina’s: 256 blz
Adviesprijs:
€ 9,99

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers / VBK-België
Kopen: te koop vanaf 27 september 2017

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.