uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Gewoon ademhalen

Gepost door op 23 juli 2017

Een goede gezondheid, een rustige geest en geweldige prestaties vlak voor je neus.

Op 29 augustus 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers Gewoon ademhalen van Dan Brulé. Ademhaling is de (gratis) sleutel om je welzijn en prestaties te verbeteren!

Heeft anders ademen effect? Jazeker. Het bevordert je intuïtie, creativiteit, mindfulness, gevoel voor eigenwaarde en leiderschap. En dat is nog maar het begin. Dan Brulé, pionier op het gebied van ademhaling, deelt in dit toegankelijke handboek voor de eerste keer zijn Breath Mastery-techniek, die wereldwijd meer dan 100.000 mensen geholpen heeft.

De ademhalingstechniek van Brulé vermindert stress en angst, schroeft je productiviteit op, heeft positieve effecten op je gezondheid en wijst de weg naar een mindful leven. Je bent beter bestand tegen kritieke situaties en dagelijkse uitdagingen. Je kunt beter omgaan met slapeloosheid, depressie en verdriet, of ondervindt er door je ademhaling zelfs helemaal geen hinder meer van!

‘Gewoon Adem­halen is zijn ultieme handboek, zijn testament, waarin Dan ont­hult hoe je, als je eenmaal aandacht schenkt aan je ademhaling en haar ware kracht kunt beheersen, meester zult zijn over je leven en dat wat je bereikt. Dit boek zal je laten zien hoe dat moet.’

Dan Brulé

Dit is een van de grootste ademhalingsexperts van onze tijd. Hij combineert op unieke wijze ademhaling, fysiologie, psychologie en spiritualiteit. Zijn schrijfstijl is helder, persoonlijk, toegankelijk en zelfs spannend.

Praktische Informatie

Auteur: Dan Brulé
ISBN: 9789021566276
Pagina’s: 224 blz
Adviesprijs: € 19,99

ISBN e-book: 9879021566283
Pagina’s: 224 blz
Adviesprijs: € 12,99

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers / VBK-België
Kopen: Bol.com of Eki Libre

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.

1 reactie

  1. Cora Verkulen

    7 november 2017 at 15:57

    Hoi Johan,

    Ik kan je aanbeveling van harte ondersteunen. Dan Brulé is al sinds 2011 mijn ademteacher en voor Nederland ben ik zijn event organizer. Op vrijdag 17 november komt hij weer naar Eindhoven. Hier lees je er alles over. http://www.yogatrainer.nl/17-nov-spiritual-breathing-with-breatmaster-dan-brule/
    Een aanrader vooral ook om het live met hem te ervaren!