uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Leven in het licht

Gepost door op 1 juni 2017

Antoine Kop geboren in 1947, zangpedagoog, spiritueel werker en dirigent. Muziek is een universele taal en heeft de auteur bij talloze mensen in veel verschillende landen en culturen gebracht. Al gauw bemerkte hij op een van zijn reizen, dat hij bepaalde gebouwen herkende, terwijl hij er nooit geweest was. Die herkenning en het gevoel een Einzelgänger te zijn bracht hem ertoe om de betekenis van het leven grondig te analyseren. Daarbij kreeg hij veel hulp en informatie via een dieptrance medium van een meditatiecentrum.

Die informatie heeft de auteur tezamen met zijn ervaringen verwerkt in dit boek. De inhoud gaat over het leven vanaf het prille begin tot de laatste levensadem, waarbij het gevoel, relaties, seks, liefde e.d. het meest essentiële is. Met de kracht van onze gedachten kunnen we een betere wereld voor onszelf en de ander scheppen. Het grootste obstakel voor een gelukkig leven op onze aarde is echter het geprogrammeerde denken, terwijl het ondogmatisch denken ons vrijheid, vrede en bewustzijn geeft.

Dit verhaal gaat vergezeld met vele voorbeelden, oefeningen en visualisaties. Dit boek is een bron van inspiratie.

De keuze van de redactie

Redactrice Sara Van Riel heeft een recensie gemaakt van dit boek, lees hier.

Praktische Informatie

Auteur: Antoine Kop
ISBN: 9789463382212
NUR:
Adviesprijs: € 20,95
Pagina’s: 304 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.