De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Edelstenen bij Angst voor veranderingen

Edelstenen: Maansteen, Chrysocolla, Larimar, Sneeuwvlok obsidiaan, Girasol opaal, Chiastoliet

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


Yo,
Zijn er edelstenen die me kunnen helpen voorbij mijn angst voor verandering te komen, waardoor ik geen nieuwe toekomst voor mezelf zie?
Salut,
Tom

Tom Vanderstukken uit Knokke-Heist.

Maansteen

De steen bevordert intuïtie en zelfinzicht. De steen is zeer geschikt om balans te vinden tussen het mannelijk en het vrouwelijk, De emoties en als ware de geest. De steen helpt je ook als ware in harmonie te komen met natuurlijke ritmes en cycli van het leven, De steen helpt ook als ware met alle veranderingen in het leven hier op aarde en op spiritueel vlak.

Chrysocolla

Zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is, werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeling en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het bevordert helderheid van geest, maakt creatief en bevordert communicatie. Spiritueel absorbeert het negatieve energie en reinigt en activeert de chakra’s.

Larimar

Geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, balans, helderheid van geest en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens, stemmingswisselingen en extreme emoties en heeft een positieve werking op borderline persoonlijkheid en bipolaire stoornissen. Het helpt om blokkades te doorbreken, zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is.  De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg. De steen helpt angsten (bijvoorbeeld claustrofobie en faalangst), stress, nervositeit en zorgen loslaten, maakt optimistisch en helpt je ontspannen.   De steen verfrist ook als ware je geest voor nieuwe zaken in het leven.

Sneeuwvlok obsidiaan

Een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht.

Girasol opaal

Geeft inzicht in het onderbewuste. Het bevordert innerlijke rust en een heldere geest en helpt spanningen, angsten en zorgen verminderen.

Chiastoliet

Word persoonlijk vaak als de kruisweg steen gezien is een beschermende en inzichtgevende steen en brengt innerlijke rust en evenwicht. Het geeft je inzicht in wie je ware ik en wat je levensdoel is. Het maakt helder van geest, nuchter en realistisch. De steen werkt stabiliserend en kalmerend. Illusies, angsten (bijvoorbeeld om gek te worden), schuldgevoelens, nervositeit en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Het stimuleert analytisch en rationeel denken en geeft hiermee inzicht.


Succes!
Vergeet ook tijdig je stenen niet te reinigen!

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button