Lichaam en Geest

Doorbreek negatieve gedachten

Is het waar?

Pas op met deze. Wees je er bewust van dat tussen actie en reactie nog een heleboel motivatoren zitten. Waarom is het waar?

Is het een echte waarheid?

Is je gedachte 100% waarheid? Of moet je misschien ergens iets bijschaven? Ben je je bewust van woorden zoals: altijd, nooit, maar, ik ben, zij zijn, … ?

Welk gevoel geeft deze gedachte jou?

Wat gebeurt er in je lichaam met deze gedachte? Als je stippen zou zetten op je lichaam waar je de gedachte voelt, waar zouden deze stippen staan? En hoe voelen deze plekken? Zijn het aangename gevoelens of eerder vervelend?

Wat zou er gebeuren als je de gedachte ontkent.

Stel dat je deze gedachten staalhard zou ontkennen én de ontkenning geloven. Wat zou er dan gebeuren? Hoe anders zou je reactie zijn?

Informatie

regilio.vandenbril@despirituelewereld.be

Regilio Van den Bril

Regilio is een extraverte introvert die zich dagelijks inzet om mee te bouwen aan een betere morgen. Hij verzamelde reeds verschillende diploma’s en getuigschriften binnen de menselijke ontwikkeling en is er van overtuigd het beste uit iedereen te halen! In zijn vrije tijd ontspant hij graag met een goed boek, een gezellige babbel of helemaal niets doen. Want dat volle hoofd op tijd rust gunnen is belangrijk weet hij. Een magisch antwoordenboek of probleem oplosser is Regilio zeker niet, wel one of us met een groot hart en een hoofd vol kennis en ervaringen om met je te delen!

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button