Lichaam en Geest

Ik heb een vriendin die me soms een goed gevoel geeft, maar soms

Ik heb een vriendin die me soms een goed gevoel geeft, maar soms ook een slecht. Hoe kan ik weten of ik ze kan vertrouwen?

Dana Verheu uit Kessel-Lo

Ik ken me voorstellen dat je voorzichtig bent met het geven van je vertrouwen. Deze voorzichtigheid is vaak een verstandige keuzen in nieuwe sociale contacten.

Vertrouwen geven doe je best op een gedoseerde manier. Deel niet direct je grootste geheimen en kwetsbaarheden met nieuwe mensen, maar deins ook niet terug om jezelf bloot te stellen. Het durven tonen van je eigen verhaal en imperfecties is namelijk goed voor het opbouwen van gezonde, volwassen relaties. Merk je op dat je gedeelde verhalen en ervaringen buiten je vertrouwelijkheid gebruikt worden door je vriendin, dan kan je het delen van informatie afremmen. Houdt je vriendin alle informatie echter voor zichzelf en steunt ze je, dan kan je verder bouwen in het vertrouwen.

Kortom kan je dit dus enkel te weten komen wanneer je het gaat uittesten. Een gecontroleerde en gedoseerde manier lijkt me de beste strategie om hier aan te beginnen.

Veel succes!

Informatie

regilio.vandenbril@despirituelewereld.be

Regilio Van den Bril

Regilio is een extraverte introvert die zich dagelijks inzet om mee te bouwen aan een betere morgen. Hij verzamelde reeds verschillende diploma’s en getuigschriften binnen de menselijke ontwikkeling en is er van overtuigd het beste uit iedereen te halen! In zijn vrije tijd ontspant hij graag met een goed boek, een gezellige babbel of helemaal niets doen. Want dat volle hoofd op tijd rust gunnen is belangrijk weet hij. Een magisch antwoordenboek of probleem oplosser is Regilio zeker niet, wel one of us met een groot hart en een hoofd vol kennis en ervaringen om met je te delen!

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button