De Kracht van EdelstenenSpiritualiteit

Verbreek je banden

Een zonnesteen en krachtige affirmatie kunnen je hierbij helpen.

Heb je iemand rondom je die je leven vergiftigd?
Is deze relatie onhoudbaar voor jou en wil je ze liever verbreken?

Een zonnesteen en krachtige affirmatie kunnen je hierbij helpen.
De zonnesteen helpt met het doorsnijden van banden.
Hij bevrijdt je van de invloed van andere, waardoor je eigen vrijheid weer terugkomt.

Houd de zonnesteen in je dominante hand (de hand waar je mee schrijft). Denk aan de persoon met wie je wilt breken en zeg je affirmatie luidop: ‘met zegeningen moge je voorwaarts gaan zonder mij’.

Stel je in gedachte voor dat je een koord tussen jou en de giftige persoon doorsnijdt. Laat de steen vervolgens los en visualiseer jezelf omringd door wit licht. Leg de zonnesteen op je altaar en herhaal de affirmatie 3 achtereenvolgende dagen na elkaar (als ze de affirmatie meerdere keren uitspreken gaat het beter werken, psychologisch dan).

Je kan deze affirmatie best doen bij een wassende maan en dan de steen moet laten liggen tot de maan vol is.

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button