De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Mijn edelstenen hebben rond het huis gelegen en beginnen hun sprankeling te verliezen.

Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be

Timmy Van den Heuvel beantwoord al je vragen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


Mijn edelstenen hebben rond het huis gelegen en beginnen hun sprankeling te verliezen. Waarom en wat kan ik eraan doen?

Wel het logische is dat de elementen al heel wat kunnen doen met stenen, denk maar aan de grote rotsen aan de kust of in de velden.  Met de tijd brokkelen ze weg of worden ze bijgewerkt door Moeder Aarde.  Ik zelf had ooit een amethist gevonden in de tuin die ik een tijd geleden was verloren.  Deze is jammer genoeg door de zon vervaagd naar een zeer lichte tint paars en broos geworden door zand.

Nu is dit erg?
Niet bepaald.

Natuurlijk is het jammer dat onze mooie stenen hun glans of kleur verliezen en broos worden door de elementen buiten, maar dat wil niet zeggen dat ze hun energie zijn kwijtgespeeld.  De kleur kunnen we niet terug herstellen maar persoonlijk zou ik de stenen eens goed schoonmaken met water en een borsteltje om algen en mos of corrosie weg te wassen.  Kijk uit met fragile stenen.  Als je deze stenen gebruikt voor specifieke zaken, reinig ze en laad ze op!

Hopelijk geeft dit je al raad.

Succes

The Crossroad Fox

Tim Van den Heuvel voelt zich sterk verbonden rond magie. Dit gaat van kruiden, edelstenen, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, Egyptische magie, … noem maar op. Vragen aan Tim over deze onderwerpen kan je sturen via timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button