Lichaam en Geest

Hoe kan ik mijn hart weer open zetten en het patroon veranderen?

Ik heb niet zo’n goede jeugd gehad en lijk nu alleen maar slechte relaties aan te gaan. Hoe kan ik mijn hart weer open zetten en het patroon veranderen?

Kristof Groenen uit Hasselt

Jammer te lezen dat je niet zo’n goede jeugd kende en dit nu invloed heeft op hoe je je relaties beleefd. Ik ben er zeker van dat je hier aan kan werken.

Belangrijk is om op zoek te gaan naar eventuele patronen die er je oude relaties zaten. Wanneer je deze hebt kan je uitzoeken of ze verbonden zijn met gebeurtenissen uit je jeugd. Het aangaan van slechte relaties is namelijk slechts een symptoom van de echte uitdaging waar je mee worstelt. Zoals vaak zien we wel de symptomen en proberen we deze te bestrijden, zonder door te zoeken naar de werkelijke oorzaak. Afhankelijk van de gebeurtenissen in je verleden, welke nu nog steeds impact op je hebben, kan je verder zoeken naar een gerichte therapie. Hier nu dieper op ingaan is wellicht voorbarig zonder bijkomende informatie.

Is je vraag hoe je je hart weer open kan zetten ook een symptoom waar je tegen aan loopt? Heb je het gevoel dat je mensen niet toe kan laten? Echt kan verbinden? Dit zijn vragen waar je voor jezelf een antwoord op zal gaan vinden.

Je laat je in dit proces best begeleiden door een coach. Deze mensen zijn getraind je de juiste vragen te stellen zonder je in een richting te duwen.

Veel succes met je traject!

Informatie

regilio.vandenbril@despirituelewereld.be

Bron
Foto: Freepik

Regilio Van den Bril

Regilio is een extraverte introvert die zich dagelijks inzet om mee te bouwen aan een betere morgen. Hij verzamelde reeds verschillende diploma’s en getuigschriften binnen de menselijke ontwikkeling en is er van overtuigd het beste uit iedereen te halen! In zijn vrije tijd ontspant hij graag met een goed boek, een gezellige babbel of helemaal niets doen. Want dat volle hoofd op tijd rust gunnen is belangrijk weet hij. Een magisch antwoordenboek of probleem oplosser is Regilio zeker niet, wel one of us met een groot hart en een hoofd vol kennis en ervaringen om met je te delen!

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button