De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Edelstenen om sterker te voelen

Edelstenen: Shungiet, Regenboog fluoriet, Agaat, Amazoniet, Rhodoniet

In deze rubriek kan je aan Timmy Van Den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


Hallo Timmy,

Ik ben erg bezorgd over mijn gezondheid en ik ben fysiek kwetsbaar in de buurt van anderen.  Zijn er Edelstenen die me kunnen helpen om me sterker te voelen?

Gegroet,

Davy

Davy Appels uit Ham

Lieve Davy,

Als eerste raad ik je aan om met een professioneel iemand erover te praten.  Deze kan je helpen met je bezorgdheid.

Shungiet

Werkt sterk beschermend en zuiverend. Het absorbeert en verwijdert schadelijke stoffen, straling en energie. Hierdoor helpt het beschermen tegen elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers, mobiele telefoons, magnetrons en dergelijke), chemicaliën en milieuvervuiling en de invloeden van wateraders. Ook vermindert shungiet negatieve gedachten en emoties. Het werkt als een krachtige antioxidant, zuivert lichaam en geest en brengt deze weer in balans.

Regenboog fluoriet

De steen reinigt en versterkt de aura en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt tegen psychische aanvallen, overprikkeling en de energie van anderen mensen. Het kalmeert de geest, geeft een veilig gevoel, maakt flexibel en open. Het geeft zelfvertrouwen en helpt je om controle en verantwoordelijkheid te nemen over je leven en jezelf te ontplooien.

Agaat

Werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken.

Amazoniet

Deze werkt beschermend, brengt balans en harmonie. Het beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden . Het beschermt ook tegen overprikkeling en kan ondersteunend werken voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen en kinderen. De steen helpt de emotionele balans terug vinden bij stemmingswisselingen, helpt negatieve emoties als angst, boosheid, verdriet en zorgen verminderen en heeft een positieve werking op depressie en bipolaire stoornissen.

Rhodoniet

Bevordert herstel. Het kan ondersteunend werken bij het verlies van een dierbare, een scheiding, liefdesverdriet, langdurige ziekte, mishandeling en trauma’s. Het werkt kalmerend, vermindert angst en helpt jezelf accepteren en van jezelf houden. Het helpt je hoofd koel houden en je balans terugvinden in een crisis, ruzie, noodsituatie of een andere situatie waarin je overbelast wordt. Daarnaast stimuleert het begrip, empathie, vergeving en liefde en vermindert ergernis, boosheid en agressie.


Succes!
Vergeet ook tijdig je stenen niet te reinigen!

Groeten,

Timmy

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button