De Spirituele KeukenSpirituele Boeken

Moeten, mogen & uitsloven

60 recepten + familieverhalen uit de keuken van De Leeuw

Moeten, mogen & uitsloven

60 recepten + familieverhalen uit de keuken van De Leeuw

Moeten, mogen & uitsloven is een intiem boek vol lees- en eetplezier.

In dit boek vind je zestig eerlijke en niet al te moeilijke recepten. Jong versus oud, nieuw versus traditioneel. Van snelle maaltijden, wanneer er gekookt moet worden en iets uitgebreidere gerechten voor als er meer tijd is, wanneer er gekookt mag worden, tot echte culinaire uitspattingen, voor wanneer er uitgesloofd wordt om iets te vieren of iets goed te maken, of gewoon omdat Paul en Kas er zin in hebben.

Daarnaast halen vader en zoon herinneringen op over opgroeien, feestdagen en vakanties, maar bovenal over eten. Vader Paul de Leeuw en oudste zoon Kas zijn beiden culinaire lekkerbekken en staan dan ook graag in de keuken. Al zijn ze daar bijna nooit samen te vinden, want ieder heeft zijn eigen aanpak.

Paul kookt op gevoel, terwijl Kas af en toe doorslaat in zijn precisie. Erg verschillende koks dus. Ook is er een duidelijke generatiekloof, waarbij Paul zijn recepturen uit boeken en kranten haalt, terwijl Kas zijn culinaire informatie vooral vindt op het internet en duizenden YouTube-video’s bekijkt.

Maar met hoe veel of hoe weinig moeite er ook wordt gekookt, er komt altijd wel iets lekkers op tafel.

Moeten, mogen & uitsloven

60 recepten + familieverhalen uit de keuken van De Leeuw

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: maart 2022
Aantal pagina’s: 256 pagina’s
Auteurs: Paul de Leeuw en Kas de Leeuw
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
EAN: 9789038810843

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button