De Maanenergie

18 maart 2022: De volle wormmaan zal alle lentegevoelens doen opleven.

De volle wormmaan van 18 maart 2022 staat in maagd en biedt het om doelen te bereiken en na te denken over diepe gevoelens. Zie deze als een onderbreking van de dramatische emoties die worden begeleid door de waterige energie van het Vissen-seizoen. Het is een kans om je plannen in gang te zetten en de vruchten te plukken van al het schaduwwerk dat je de laatste tijd hebt gedaan, dus het is een must om de spirituele betekenis achter de volle wormmaan van maart 2022 te kennen.

Waarvan komt de naam: Wormmaan?

De volle wormmaan van ontleent zijn naam aan de regenwormen die bij de eerste tekenen van de lente uit de grond komen. Andere namen voor de volle maan van maart zijn de Suikermaan, verwijzend naar wanneer het suikeresdoornsap stroomt, en de Lente Maan, die plaatsvindt wanneer deze maanmaand in maart valt vóór de lente-equinox.

Wat is de spirituele betekenis van de wormmaan?

Terwijl de bijnamen voor de volle maan van maart verwijzen naar de komst van de lente, duidt de spirituele betekenis ervan op een nieuwe start en het afstoten van oude gewoonten in de hoop op een betere en wijzere versie van onszelf.-

Deze volle maan bereid je voor om gemotiveerd te zijn om je kast op te ruimen, je kamer opnieuw in te delen en een routekaart van succes te maken. Maagden hebben alles te maken met plannen, voorbereiden en focussen op de details. Deze volle maan is een ideaal moment om orde in je leven te brengen. Maar het is ook een tijd om met je slechte gewoonten te breken. Dat komt omdat Maagd wordt geregeerd door het zesde huis van routine, waardoor het een goed idee is om de banden te verbreken met dingen die je ervan weerhouden de grote dromen te verwezenlijken die je tijdens het Vissen-seizoen hebt gecreëerd en gedroomd.

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button