Spirituele Boeken

The Ancient Secret of the Flower of Life volume I

Recensie door Jelle Sophie.

Auteur: Drunvalo Melchizedek
Uitgeverij: Light Technology,U.S.
Recensie: Jelle Sophie


“The Ancient Secret of the Flower of Life Volume I”, an edited transcript of the flower of life workshop presented live to Mother Earth from 1985 to 1994, Drunvalo MELCHIZEDEK, Light Technology Publishing

Laat ons van start gaan met het feit dat dit boek enkel in het Engels te verkrijgen is en een transcriptie is van een presentatie die gevoerd werd tussen 1985 en 1994. Op sommige vlakken gedateerd dus en vaak moeilijk leesbaar aangezien het woord transcriptie letterlijk genomen mag worden. Vaak zegt de auteur dat hij ergens later op terug zal komen. En die verwijzing gaat dan over de verdere uiteenzetting in deel 2. Dus, wil je het lezen, koop ineens beide delen.

Deel 1 geeft ons een inzicht in de geheime geschiedenis van de wereld. Kortweg de groei en het verval van zowel Lemurië en Atlantis. De auteur werd begeleid door twee steeds terugkerende engelen, spontane ontmoetingen en Toth in mensengedaante voor deze voorgoed het aardse veld ging verlaten (woorden van de auteur).

Het boek vergelijkt verder het Bijbels scheppingsverhaal met het patroon van de levensbloem en het ontstaan van het leven (eerste celdeling). Hierbij wordt er dieper ingegaan op de “gulden snede”, de cirkel, het vierkant en de Platonische Lichamen. Op bepaalde momenten kreeg mijn brein elementair orgasme alsof alles op zijn plaats begint te vallen. Helaas bleef ik daarna op mijn honger zitten. Dus ga ik me snel aan deel 2 wagen en hopelijk heeft de heilige geometrie daarna geen geheimen meer voor mij. Want tenslotte is alles opgebouwd volgens de kosmische principes van deze geometrie.

Heb je geduld, schrikt het Engels taalgebruik en de verwijzingen die voorlopig nergens toe leiden je niet af? Ga dan de uitdaging aan! Dit boek is een standaard binnen de spiritualiteit.


The Ancient Secret of the Flower of Life

Taal: Engels
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: april 1999
Aantal pagina’s: 228 pagina’s
Auteur: Drunvalo Melchizedek
Uitgever: Light Technology,U.S.
EAN: 9781891824173

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button