Spirituele Boeken

Recensie: Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Recensie door Roman Pauwels.

Auteur: Dolores Cannon
Titel boek: Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde


De ‘Drie golven vrijwilligers en Nieuwe Aarde’ gaan over hoe na de atoombom buitenaardse wezens begonnen te reïncarneren als mensen om vrede op aarde te helpen brengen.

De eerste golf waren de hippies, de tweede golf waren verschillende soorten paranormale genezers, en de derde golf is momenteel in opkomst van zakenwereld georiënteerde mensen die milieu-, spirituele en fysieke gezondheid proberen te bevorderen.

Het einde van het boek wijkt echter af van de koers naar dit Armageddon-achtige idee van de Nieuwe Aarde die zich afscheidt van de Oude Aarde, en geeft een glimp van de chaos die zou kunnen ontstaan.

Ze vertelt in feite over haar hypnotherapiesessies waarin ze haar cliënten terugvoert naar vorige levens via hypnose. De wending hier is echter dat ze een stap verder gaat en in het ‘onderbewuste’ of hogere zelf. Ze beweert dat dit de bron is van alle kennis en de bron van de informatie waarover ze schrijft. Ze beweert ook dat veel van haar cliënten in contact staan met, of deel uitmaken van, een vreemdelingenraad. Ze zullen onder hypnose via haar cliënt ‘spreken’ en vragen beantwoorden die Dolores Cannon hen stelt.

Als je klaar bent om je geest open te stellen voor de kosmische realiteit, dan is dit het boek voor jou.

Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: december 2021
Aantal pagina’s: 300 pagina’s
Auteur: Dolores Cannon
Uitgever: Uitgeverij Hajefa
EAN: 9789463310352

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button