Spirituele Boeken

Recensie: Fuck(ing) perfect

Recensie: Roman Pauwels

Auteur: Bieke Ilegems
Titel boek: Fuck(ing) perfect
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Fuck(ing) perfect


Bieke heeft een heerlijke schrijfstijl, net alsof zij voor je zit en haar gedachten aan je laat inkijken. Ik hoor ze roepen met haar Engelse oneliners. Zoals de beschrijving van het boek zegt klopt het volledig.  Bieke neemt je mee in heel wat herkenbare van zelfopgelegde druk om perfect te moeten (of te willen) zijn met alle frustraties die daarmee gepaard gaan.  Zij deelt haar verzamelde wijsheden en knoopt de eindjes aan elkaar.  Ik ben er zeker van dat er nog een boek gaat komen. 

Minpuntje aan het boek vond ik de leesbaarheid. De letters zijn groot genoeg maar echter gedrukt in een lichte tint grijs.  Dat maakte het wel zacht aan de ogen, maar voor mij moeilijker leesbaar bij minder licht.  Dus ik kon het enkel goed lezen met het licht aan (leeslamp).

Fuck(ing) perfect

Inspiratie voor een leven vol zin, ziel en sprankel

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: december 2021
Auteur: Bieke Ilegems
Uitgever: Houtekiet
EAN: 9789089249852Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button