Spirituele Boeken

Recensie: 2024

Recensie: Roman Pauwels

Auteur: Dr. René Argonijt
Titel boek: 2024
Ondertitel boek: Het jaar van de kristallen revolutie
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: 2024


De cover foto kon ik niet echt koppelen met wat over het boek gaat. Dit soort boek kwam verassend over omdat ik dit genre nog niet heb gelezen. Als je nog het jaar 2011 nog herinnert met het naderende 2012, dan ging er die periode heel wat sensationele informatie rond over de Maya kalender, van positieve transformerende tot einde van de wereld voorspellingen.

Volgens de auteur Dr. René Argonijt breekt in 2024 de kristallen revolutie uit!  Nu ik dacht van ‘Hier gaan we weer, het einde van de wereld!’ , maar toch niet, het gaat over een nieuw begin. De auteur toont aan dat er planetaire conjuncties gekoppeld zijn aan gebeurtenissen op aarde doorheen de geschiedenis.  Hij legt ook uit wat die conjuncties betekenen met hun invloed op de mensen op aarde. In het vierde deel van het boek maakt hij zijn voorspellingen aan de hand van de planetaire cycli.

Zo ook schrijft hij over de covid pandemie en wat hij hiervoor heeft voorspeld tot de Kristallen revolutie. Nu of dit allemaal gaat uitkomen moeten we nog zien, alvast een zeer knap werk om alle historische datums te koppelen met de planetaire cycli, en dan aan te tonen van een aanwezig patroon.

Het boek is lekker vlot geschreven, sommige hoofdstukken vond ik spannend, dat hield mij aan het lezen. Voor wie zich interesseert in alles wat met astrologisch voorspellen te maken heeft en dus niet afkomstig  is van een medium, en zoekt naar patronen in een chaos van het Universum, dan is dit boek voor jou. 

2024

Het jaar van de Kristallen Revolutie

Auteur: Dr. René Argonijt
Uitgever: Uitgeverij Hajefa
EAN: 9789463310338
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Aantal pagina’s: 264 pagina’s

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button