Spirituele Boeken

Recensie: Tarot

Auteur: Lisa Butterworth
Titel boek: Tarot
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Tarot


Een mooi basis boek voor een beginnende als een ervaren tarotlegger.  Zelf werk ik al 18 jaar met de Tarot kaarten,  toen waren er veel meer diverse tarotboeken beschikbaar. Door de opkomst van de orakel kaarten is Tarot echt verdrongen geraakt, dus ik ben echt wel verheugd om dit nieuw uitgebracht boek te zien verschijnen.

De auteur beschrijft alle tarotkaarten in hun essentie en volgens de traditionele betekenissen, dikke plus! 

Echter zag ik een fout in het boek, vermoedelijk door de vertaling uit het Engels.
Op de achterkant van het boek staat dat er voorbeeld leggingen zijn, en die zijn echter niet terug te vinden.  Mijn vermoede gaat dat zij de legpatronen bedoelen, maar ook daar geen voorbeeld met kaarten te vinden.  Het legpatroon van het Keltische Kruis, dat een standaard is voor elke tarotlegger; is goed uitgelegd.  Ook de uitleg van hoe je de kaarten leest in een legpatroon is niet echt uitgelegd. 

Wel een paar minpuntjes, maar de beschrijving van de kaarten is zeker goed bruikbaar. 
Voor zijn prijs zeker de moeite waard om aan te kopen.

Tarot

78 kaarten voor positieve veranderingen in je leven

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2021
Aantal pagina’s: 160 pagina’s
Auteur: Lisa Butterworth
Uitgever: Altamira
EAN: 9789401305013

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button