Spirituele Boeken

Wees eerlijk tegen jezelf en luister naar wat je écht wilt

Wees eerlijk tegen jezelf en luister naar wat je écht wilt

Wees eerlijk tegen jezelf en luister naar wat je écht wilt legt bloot hoe we onszelf aanleren om om de verkeerde redenen stil te blijven en helpt je je stem weer terug te vinden, voor jezelf op te komen op je werk en in je relatie, en leert je jezelf te laten gelden zodat je weer kunt zijn wie je écht bent.

Het zaadje voor dit boek werd geplant toen Fearne Cotton vanwege problemen met haar stembanden twee weken lang niet mocht spreken. Dat zwijgen zette haar aan het denken over de andere keren dat haar stem niet gehoord werd – als jonge vrouw, als beginnende dj, als ze overstemd werd door luidere, dominante personen.

Ze vroeg zich af: op welk punt in ons leven besluiten we deze boodschap te internaliseren en beginnen we onszelf het zwijgen op te leggen? Wanneer slikken we onze mening in om te pleasen en sluiten we compromissen die ten koste gaan van ons eigen geluk of welzijn?

Op een kwetsbare en dappere manier vertelt Fearne haar meeslepende verhaal, en helpt ze jou je eigen verhaal te vormen.

Wees eerlijk tegen jezelf en luister naar wat je écht wilt

Auteur: Fearne Cotton
Uitgever: Volt
Vertaald door: Elisabeth van Borselen
EAN: 9789021436661
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 248 pagina’s

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button