De Maanenergie

20 oktober 2021 Volle Maan – de Jachtmaan

De Jachtmaan is er om 16.56 uur vandaag op 20 oktober 2021.

De eerst volle maan van de herfst is altijd vurig en onrustig maar het maakt je ook ambitieus en daadkrachtig. Deze maan wordt ook wel de jachtmaan genoemd. Om 16.56 uur is het zover, dan verschijnt ze.

Deze Volle Maan staat dan ook nog is in het sterrenteken Ram.
Dit is het eerste sterrenteken van de dierenriem. Ook zeer vurig, impulsief en wilt steeds de allerbeste zijn. Dit kan je dus een rusteloos gevoel geven. De ram is dan te snel chagrijnig, gedreven door een behoefte of snel boos.

Dit is meteen de krachtigste maan van het jaar, je gaat dit vrij snel merken.
Nu is het moment om je zaadjes te planten voor spirituele- en persoonlijke groei, onthullingen op relationeel vlak en diepgaande manifestaties.

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button