Spirituele Boeken

Recensie: Intuïtieve ontwikkeling

Recensie door Roman Pauwels

Auteur: Linda Keen
Titel boek: Intuïtieve ontwikkeling
Ondertitel boek: Praktische bewustwording van onze aura’s, chakra’s, energieën
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Intuïtieve ontwikkeling


Dit is een geweldig boekje voor iedereen die het ontwikkelen van zijn paranormale gaven serieus neemt. Het eerste deel van het boek vertelt hoe ze leerde over haar eigen intuïtie en spiritualiteit. De rest van het boek is bedoeld om de lezers te helpen “te leren vertrouwen op de immateriële wereld en alle wonderen en magie waarvan men getuige kan zijn. . . ..”

Keen definieert intuïtie als “weten zonder te redeneren. Het is het voelen van informatie die uit je eigen innerlijke bron komt, zonder intellectuele inspanning.” Een van de sleutels is om te leren vertrouwen en onze verbeeldingskracht te gebruiken. Ze geeft tal van oefeningen om de verbeelding en intuïtie te stimuleren. Andere oefeningen zijn gericht op het transformeren van de manier waarop we onszelf zien en het helen van oude pijnen.

Een hoofdstuk is gewijd aan het leren meegaan met de stroom, dat wil zeggen “oude beperkende patronen loslaten, het universum vertrouwen en je overgeven aan je lot.” Een ander hoofdstuk richt zich op “omgaan met de donkere kant” van onze menselijke natuur. Ze legt ook uit hoe we in contact kunnen komen met onze innerlijke leraar en onze spirituele gidsen en helpers. Het boek eindigt met een hoofdstuk over het genezen van anderen.

Alle oefeningen worden duidelijk en eenvoudig uitgelegd. Niemand heeft iets anders nodig dan wat rustige tijd voor jezelf en een verlangen om je eigen intuïtieve en paranormale krachten te ontwikkelen. Linda Keen is samen met haar man de oprichtster van de School of Intuitive Development in Nederland en een internationaal erkende leider op het gebied van intuïtief onderzoek. Ze ontwierp Intuition Magic “niet alleen om je kennis te laten maken met nieuwe ideeën, maar ook om je een complete hands-on ervaring te geven, met concepten en oefeningen die je meteen kunt toepassen.” Lezers zullen merken dat ze in haar doel is geslaagd.

Intuïtieve ontwikkeling

Praktische bewustwording van onze aura’s, chakra’s en energieën

Auteur: Linda Keen
Vertaald door: L. Kooman
Uitgeverij: Ankhhermes
EAN: 9789020218473
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: juli 2021
Aantal pagina’s: 184 pagina’s

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button