Spirituele Boeken

Recensie: Edgar Cayce over de Akasha Kronieken

Recensie: Roman Pauwels

Auteur: Kevin J. Todeschi
Titel boek: Edgar Cayce over de Akasha Kronieken
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Edgar Cayce over de Akasha Kronieken


Ik vond het een heel goed boek. Het gaf diepe, diepgaande, betekenisvolle informatie over de ware aard van het leven. Het herinnert je eraan dat je de omstandigheden in je leven creëert (en hebt gecreëerd) en verantwoordelijk bent voor het leven dat je leidt (persoonlijke verantwoordelijkheid); dat je constant je leven aan het creëren bent, en je toekomst wordt gecreëerd door elke actie die je nu onderneemt. Het leven dat je nu leidt, is tot stand gekomen door je vorige levens en eerdere acties in dit leven. Je ziel trekt op elk moment de ervaringen naar je toe die je nodig hebt om te helpen bij je evolutie.

De informatie over vorige levens was zeer informatief; je ziel begint in elk leven waar het in het laatste was geëindigd; we hebben zielenfamilies die we gedurende levens delen, zodat we karmische problemen kunnen oplossen. De meest nuttige informatie voor mij was het advies om een ​​spirituele intentie (of ideaal) voor je leven te creëren die je elke dag zult volgen. U kunt uw vooruitgang vergelijken door hoe goed u uw geestelijke bedoelingen hebt nageleefd. Het maakt niet uit hoeveel informatie je hebt; het maakt uit wat je met die informatie doet. Hij heeft het lot en de vrije wil heel goed uitgelegd.

Er zijn vier mijmeringen in het boek gedrukt die je door iemand anders kunt laten voorlezen, of in een recorder kunt voorlezen om later te beluisteren, met betrekking tot (1) vorig leven, (2) heden, (3) remote viewing, en ( 4) persoonlijke toekomst. Ik heb ze op mijn telefoon opgenomen en ben van plan ze te gebruiken om te proberen mijn geest en verbeeldingskracht te openen en te zien of het me zal helpen bij mijn zelfontdekking.

Ik raad het boek ten zeerste aan en ga op zoek naar andere boeken van dezelfde auteur.

Edgar Cayce over de Akasha Kronieken

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: augustus 2021
Aantal pagina’s: 207 pagina’s
Auteur: Kevin J. Todeschi
Uitgever: Uitgeverij Hajefa
EAN: 9789463310291

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button