Spirituele Boeken

Mandala’s & Lava

Mandala’s & Lava

Het Systemische Werkboek bij pre-, peri- en postnataal trauma en verlies

Mandala’s & Lava is een boek over de vele “tegelijkertijden” waar je als mama en papa door gaat wanneer je te maken krijgt met pré-, peri- of postnataal verlies. Om je door deze veelheid heen te loodsen biedt het boek dan ook tegelijkertijd een ervaringsverhaal, als doe-stukken. Om tegelijkertijd rust en stilte in jezelf te ontwikkelen bij het inkleuren van je mandala’s en tegelijkertijd de moeilijkste vragen aan te kijken in die onderliggende lagen.

Dit boek is geschreven door en voor een mama en papa in deze nieuwe generatie die feilloos aanvoelt dat het tijd is om zowel het donker als het licht aan te kijken en te integreren. Bovenal voor de generatie die nog komt.

Katrien Debevere

Katrien Debevere kreeg in 2018 zelf het verdict te horen dat haar dochtertje niet levensvatbaar zou zijn na de geboorte. Gewapend met de inzichten over trauma en rouw kon ze haar proces als systemische coach aangaan en aankijken. Ze benoemt het zelf als hoe haar dochter vanuit haar dood haar lessen leerde over hoe zij als mama, als vrouw, het leven had te nemen. Voluit en in vrijheid. Sindsdien is dit het vertrekpunt voor de missie in haar werk en in haar trainingen. Wie zelf te maken krijgt in zijn of haar systeem met “het verloren kind” kan in dit verhaal en in haar werk alvast antwoorden vinden.

Mandala’s & Lava

Het Systemische Werkboek bij pre-, peri- en postnataal trauma en verlies

Auteur: Katrien Debevere
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina’s: 254 pagina’s
EAN: 9789464315660

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button