De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

We hadden een huisbrand, maar ik heb mijn edelstenen gelukkig nog kunnen redden. Hebben ze een speciale reiniging nodig?

Vraag het aan … Tim
Tim Van den Heuvel beantwoord al je vragen over edelstenen, kruiden, het Egyptische Rijk, thee, wicca, voodoo en hoodoo, feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Aandacht: Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


We hadden een huisbrand, maar ik heb mijn edelstenen gelukkig nog kunnen redden. Hebben ze een speciale reiniging nodig?

Layla Slegers uit Drieslinter

Lieve Layla

Als je stenen hebt of mee draagt en je maakt iets traumatisch mee is het inderdaad het beste om deze stenen te reinigen. Ik zelf heb dit ook al paar keer gemerkt dat sommige stenen die ik mee droeg na een groot impact ineens heel leeg aan voelen.  Daarom suggereer ik aan je om je edelstenen te reinigen en dan rust te geven.

Voor de reiniging gebruik je voor deze het beste ook rook.  Gebruik salie, Palo Santo of wierook.  Steek deze aan en laat je edelstenen zeker 4 à 5 minuten in de rook hangen.  Hierna neem je een potje of een zakje met zuivere aardegrond in.  Steek je edelstenen in het potje en plaats deze voor een week op de vensterbank binnen.  Na deze reiniging kan je de edelstenen terug gebruiken, bij je dragen, …

Succes.

Groetjes,

Timmy

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button