Spirituele Boeken

In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst

In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst

Herstellen na ziekte kan zwaar tegenvallen. Tijdens je ziekte krijg je misschien alle aandacht van familie en vrienden en zit je in de medische molen. Nadat je beter bent verklaard, verwacht jouw omgeving vaak dat je jouw leven weer oppakt, net als voor die tijd. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Ben jij het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je toekomst kwijt? Lees dan dit boek. Aan de hand van 10 stappen ga je zelf aan de slag om aan een gezonde toekomst te bouwen. Waarom word je ziek? Welke lessen heb je te leren? Wat kun jij doen om beter te worden?

In dit boek krijg je antwoord op deze vragen. Dit boek is een combinatie van eigen ervaringen van Veronika als medisch deskundige en (ex-kanker)patiënt en interviews met ervaringsdeskundigen. Haar doel is jou inzichten en handvatten te geven voor kracht en zelfvertrouwen na je ziekte. Leer de levenslessen die je ziekte je wil laten zien, dan ben je in staat om positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen.

Veronica Rutten

Ze is transformatie Life & Healthcoach. Met haar eigen VR-methode (Vitality Results) helpt ze vrouwelijke ondernemers na een moeilijke (ziekte)periode weer volledig in hun kracht te komen, zodat ze vol energie en zelfvertrouwen aan hun toekomst kunnen werken.

‘It only takes one Person to change your Life: YOU’.

In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst

Auteur: Veronika Rutten
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: juli 2019
Aantal pagina’s: 87 pagina’s
Uitgever: Expertboek
EAN: 9789492926470

Bron
Veronika Rutten

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button