De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Moet ik schrikken van een kristallen bol?

Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Vraag het aan … Tim
Tim Van den Heuvel beantwoord al je vragen over edelstenen, kruiden, het Egyptische Rijk, thee, wicca, voodoo en hoodoo, feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Aandacht: Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


Onlangs is mijn oma gestorven en ik was de enigste die haar service flat mocht opruimen (door Corona maatregelen). Ik vond een kristallen bol. Ik ben er een beetje van geschrokken – maar moet ik daar van schrikken en wat kan ik er verder mee doen?

Robin Bogaert uit Ieper

Beste Robin,

Dat hangt er vanaf.  Als ik je vraag lees dan heeft je oma er nooit iets over verteld en zou ze geïnteresseerd zijn en gewerkt hebben in de magische wereld van waarzeggen.  Moest je zelf het pad bewandelen dan hou je best deze voor jezelf.  Mocht je deze gaan gebruiken vergeet deze dan zeker niet te reinigen en als je deze gewoon weg plaatst, leg er dan een doek over.

Waarom er een doek over leggen?
Dit zorgt er voor dat de spirituele wereld geen open punt heeft om gewoon eruit te kruipen en dat je geen onnodige tekens zal zien.  Ook uit veiligheid wegens kristallen bollen het zonlicht kunnen laten concentreren en zo dus vuur kunnen veroorzaken.

Moest je deze toch niet gebruiken zou ik deze toch nog reinigen en bedekken en eventueel verkopen op een tweedehands website of aan iemand geven die zelf er vaak mee bezig is.

Schrik moet je er niet voor hebben.
Ik zou wel gewoon voorzichtig zijn met elk voorwerp dat gebruikt wordt voor waarzeggingen.

Succes met de kristallen bol en laat ons zeker weten hoe het ging.

Groetjes

Tim

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button