Spirituele Boeken

Alles is chill

Alles is chill

Lekker in je vel en je lijf

Voel je je soms onrustig? Pieker je veel? Of zit je niet helemaal lekker in je vel? Zou je graag meer zelfvertrouwen hebben? Je minder aantrekken van wat anderen van je vinden? Of je beter willen kunnen concentreren? Als je je herkent in een (of meerdere) van de bovenstaande vragen, dan is dit boek echt iets voor jou. Aan de hand van oefeningen en tips ga je aan de slag met diverse thema’s, zoals ademen, bewegen en positief denken. Want ook kleine trucjes en aanpassingen kunnen al een groot effect hebben. Voor je het weet zit jij weer heerlijk chill in je vel en in je lijf!

Stine Jensen

Ze is geboren (1972) in Denemarken, maar groeide op in Nederland. Ze studeerde filosofie en literatuurwetenschap in Groningen en werkt als criticus en columnist voor NRC Handelsblad. Van haar hand verschenen onder meer Leugenaars, Waarom vrouwen van apen houden, Het broekpak van Olivia Newton-John, Echte vrienden en de roman Dokter Jazz, die genomineerd werd voor de Academica Debutantenprijs. Samen met Rob Wijnberg schreef ze de bestseller Dus ik ben. Eén van haar laatste boeken is ‘Go East’ (2015). VoorLicht op het Noorden reisde ze door Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Op bol.com vind je alle boeken van Stine Jensen, waaronder het nieuwste boek van Stine Jensen.

Alles is chill

Lekker in je vel en je lijf

Auteur: Stine Jensen
Illustraties: Sam Loman
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina’s: 128 pagina’s
Uitgever: Kluitman
EAN: 9789020622676

Bron
Uitgeverij Kluitman

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button