Spirituele Boeken

Wildzwemmen

Waarom een duik in de natuur helend is voor lichaam en geest

Wildzwemmen

Waarom een duik in de natuur helend is voor lichaam en geest

In Wildzwemmen vertellen Anna Deacon en Vicky Allan hoe helend een duik in de natuur kan zijn, en waarom we het allemaal vaker zouden moeten doen om gelukkiger, gezonder en vitaler te leven.

Een duik in natuurwater biedt het gevoel van ultieme vrijheid. Zwemmen in de buitenlucht is goed voor het uithoudingsvermogen, geeft plezier, is avontuurlijk en, misschien wel het allermooist, je kunt het samen doen Het helpt daarnaast bij het omgaan met stress, verdriet, pijn en verveling. In dit boek ontdek je hoe helend en gezond zwemmen in het wild is, wat je nodig hebt en waar je op moet letten. Wildzwemmen is populairder dan ooit en met dit boek is er geen reden meer om aan de kant te blijven staan.

Wildzwemmen

Waarom een duik in de natuur helend is voor lichaam en geest

Auteur: Anna Deacon en Vicky Allan
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: juni 2021
Aantal pagina’s: 256 pagina’s
Uitgever: Kosmos Uitgevers
EAN: 9789021584102

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button