Spirituele Boeken

Angst overwinnen doe je zo

Angst overwinnen doe je zo

Het is een bondig boek dat leest als een trein. Er wordt niet al te diep ingegaan op hoe angsten ontstaan, maar je krijgt voldoende informatie mee om toch beter te begrijpen hoe en wat er achter je angstgevoelens schuil kan gaan. Vooral interessant is het feit dat er ruim aandacht wordt besteed in welke soorten angst je allemaal kan ervaren en voornamelijk: hoe je er mee kan omgaan. Het is feitelijk een doe-boek dat je eventueel zelfs kan meedragen om op de nodige tijdstippen op een oefening te kunnen terugvallen. Je vindt bij elk hoofdstuk bijpassende oefeningen en op het einde kan je jouw eigen actieplan invullen.

Er staan leuke illustraties in, en zoals beschreven door de auteur zelf, is het boek ontworpen om gemakkelijk en toegankelijk te zijn en je niet blind te hoeven staren op pagina’s en pagina’s gevuld met saaie teksten.

Hoewel ikzelf wat op mijn honger bleef zitten – ik heb graag lange teksten met diepgaande uitleg – ben ik ervan overtuigd dat dit boek velen kan helpen om hun angsten te overwinnen.

Angst overwinnen doe je zo

Auteur: Arentina Drenth
Illustrator: Josselin Bijl
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: februari 2021
Aantal pagina’s: 160 pagina’s
Uitgever: Altamira
EAN: 9789401304931

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button